Of Power Pleasure Labradors
Once you've owned a labrador, everything else is just a dog

Nieuws 2018

22-07-2018
Luik (België), wat een waanzinnige dag! Als eerste was Jackson aan de beurt en hij werd 1e met een Uitmuntend. Dit was zijn laatste benodigde punt voor de titel Belgisch jeugdkampioen. Bij de jeugdklasse teven werd Lotta 1 Uitmuntend, gevolgd door Nikki 2 Uitmuntend, in totaal 5 jeugd teven. Vervolgens werd Lotta beste jeugd, beste teef en uiteindelijk zelf Best of Breed! Super trots op Lotta's prestatie, ze is immers nog maar 13 maanden oud. 

30-06-2018 en 01-07-2018
Het gehele weekend met broer en zus (Jackson en Nikki) in Hannover geweest. Op zaterdag werd Jackson in de jeugdklasse 4e met een Zeer Goed en Nikki 4e met een Uitmuntend. Zondag Jackson vierde plaats met een Uitmuntend en Nikki een Uitmuntend maar geen plaatsing.

16-06-2018
Jackson heeft op de show van de Belgische Labrador club in Aardooie zijn tweede jeugd CAC behaald. Lotta kon in de jeugdklasse teven plaats nemen achter bordje nr 4 en ook Nikki behaalde in diezelfde klasse een Uitmuntend maar werd niet geplaatst.

03-06-2018
Zeer succesvolle dag in Lommel; Jackson werd 1e in de jeugdklasse en behaalde daarmee zijn eerste punt voor het Belgische jeugdkampioenschap. Lotta werd ook eerste in de jeugdklasse teven met het Jeugd CAC en zij werd beste Labrador Jeugdhond.

06-05-2018
Een hele leuke en ook vooral warme dag vandaag op de Belgische Retriever show in Turnhout. Jackson stond voor de eerste keer in de jeugdklasse en kon in een sterke klasse van 12 jeugdreuen plaats nemen achter bordje nr 4 met een Uitmuntend. Zus Nikki stond in een zeer volle klasse van maar liefst 22 jeugdteven en kreeg een Uitmuntend. Roosje kreeg in de open klasse teven een Uitmuntend (16 teven). 

18-02-2018
Zowel Nikki als Jackson waren de enige in de puppy klasse op de show in Gent. Beide kregen de score 1 Veelbelovend. Nikki werd uiteindelijk beste labrador puppy. Ook hun moeder Minttu was van de partij, zij kreeg in de open klasse een Uitmuntend.

06-01-2018
Vandaag zijn Nikki en Jackson voor het eerst op een show geweest. Beide waren ze de enige in hun klasse en ze behaalden een veelbelovend. Nikki werd beste labrador baby.